I whis you´d stay!

Skolan gick snabbt förbi i dag, hann fara och köpa golv till hallen på lunchen och Ida följde mig, så nu är det gjort i alla fall. Idag är det Onsdag och det är min och erikas träningsdag men jag fick sms av anna och det blir filmkväll hos Sofia i stället. Lyckades övertala erika att följa med dit i stället. Så vi ska promenera i värmen till sofia kl7. Det kändes faktiskt nice..Jag vet, jag är lat. Men film lät bättre än gym just idag. Många tankar snurrar just nu i mitt lilla huvud och det sägs att en promenad kan vara lösningen. Hoppas ni får en kanon kväll, för det ska jag ha!



Puss!


I like looking at you!

Har fikat, sett lite OS och masserat pappa. Han har så ont i sin rygg, tycker synd om han som han jobbar och sliter, så han fick rygg och nackmassage sen lite ansiktsmassage och det tog inte lång stund innan han började andas tyngre och tyngre. Han somnade nästan....lillapappa.♥ Sen pratade jag med älsklingen också, jag fattar inte hur han har kunnat sova så mycket som han gjort idag och ändå vara trött när han skulle sova för natten...Lillhjärtat är inte alls kry. Men hanns komentar var väldigt söt.

Anders: Ja men nu när jag lix måste vara hemma så hinner jag ju städa innan du kommer i alla fall.
Jag: Men lillahjärtat du orkar ju knappt vara vaken på dagarna.
Anders: ja men det måste ju vara fint när du kommer.

Han är alltså jätte sjuk men envisas ändå med att alltid göra någonting. Han kan aldrig bara ligga och slappa som en vanlig människa kan i alla fall nån dag. Ska bli skönt att åka upp och ta hand om honom lite.♥ 



Världens bästa pappi! ♥

Look what they´ve done to my song!

Har nyss sett One tree hill, och precis som alla säger så är det ett riktigt flään avsnitt. Det är jätte bra, men det får mig att sakna anders så mycket...Jobbigt det där när han är så långt bort.
Lite lustigt hur jag ibland kan komma på mig själv fälla en tår och få en klump i magen av saknad. Men då tänker jag på hur orättvist det är mot alla andra, som inte bara måste längta en eller två veckor för att få träffa den dom saknar, utan den personen kanske aldrig mer får träffa den dom saknar. Och då sitter ju klumpen föralltid kvar där i magen och tynger... Det är inte fel med att ha dagar då man tycker att ens liv är svårt, hur litet problemet är, men en sak jag tycker man ska ha i åtanken är att det faktiskt finns dom som har det värre. Att försöka se det som är bra i livet och uppskatta det man har. Jag har aldrig varit i den sittsen att livet har varit orättvist mot just mig. Visst har jag förlorat nära och kära, men alla i sinnomtid. Det är annars för dom där livet faktiskt är orättvist. Någons liv tas påtok för tidigt. Någon kan aldrig nå sina största drömmar pga hinder. Jag har aldrig måstat ta ställning till en sån situation. Det ger mig ingen rätt att ta ställning till vad som är rätt och fel. Det gör att jag inte kan sätta mig in och förstå andra människors smärta. Jag har varit med och varit åskådare när en vän förlorat en bror, en vän som förlorat sin mamma, en annan vän som förlorat sina barn. Men man kan inte göra annat än att visa att man försöker förstå, att man finns där och man verkligen försöker göra sitt bästa för att göra och säga precis det rätta. Men ingen annan som går igenom just det här, har heller rätt att dömma om du gör rätt eller fel, så länge du gör det DU tror är det rätta. Allt skulle vara så enkelt om man hade en handbok i precis dom här speciella fallen "Så här ska du göra och det här ska du säga." Så är inte fallet, det gör att det är helt upp till oss själva att fatta ett bra beslut. Men kom bara ihåg. Det syns när du försöker och det syns om du undviker det!


Saknar dig hjärtat!



I choose you!

Solen skiner medans kylan trycker på.. Det är ganska sjukt att vi har haft kallt så här länge.. Men snart kommer vårvärmen förhoppningsvis. =) Har masserat en "kund" idag, hahah, jag gillar att det låtere så proffsigt. :P Jag gillar folk som uppskattar det man gör, fick 140kr. Väldigt trevligt med givmilda "kunder". =) Nu försöker jag få tag på mormor, ska försöka snåla in mig på en lunch, men det går tungt...hon är inte hemma, så jag måste nog hitta något att ta mig själv. =P
Nu har jag ialla fall fått knuffar i ryggen om att jag måste vara lite mer bestämd. Massagen kommer att kosta 100kr efter som att jag måste få allt att gå pluss minus noll. Har beställt en massagebänk och massageolja osv, och som ni förstår så är det inte gratis. =) Men det känns skit kul, kan knappt vänta tills den kommer!!! =D



Nä nu ska jag gå ner och se om jag hittar något att äta. Är du sugen på massager? Hör av dig, 0705175679! =)


Puss!


Sing me to sleep!

Jag är nyfiken. Att titta på statestiken. Att bli imponerad över att ha 29 besökare. Att funder vem som egentligen läser min blogg? Att fundera om det är nån som bryr sig om vad man skriver? Man kan ju alltid lämna en komentar om man läser min blogg? Jag är så nyfiken. Idag har jag föresten köpt ny sminkborttagning och fått prover på ansikslotion! Jag älskar det, len som en babyrumpa! Nä nu ska jag fortsätta se Scrubs sen sova.


Hjärtat har gått och blivit sjuk nu också. Hatar att vara så långt bort.. Men det blir Tärnamo till helgen! <3

Puss!


Whiskey lullaby!

Sitter med ellan och myser i soffan och ser stafett. Heja Sverige! Jag orkars som inte med att ellan har tackat nej till en utlandsresa om två veckor... Lite små sjuk om jag får säga det själv. (?)  Helgen var kanon! Men lördags kvällen hade kunnat gå bättre om jag får säga det själv..men men, det är som vanligt det.  Idag har vi haft projektarbete också. Gick kanoners! Sitter nu med kaffe och ska hjälpa ellan att plugga lite..haha, hur kommer det att gå då?
Imorgon är jag hel ledig, får se om det blir att ge lite massage? Kanske tjäna en lite slant. Hoppas ni får en bra kväll. 


Musiken som dånar i högtalarna är Brad Paisley-Whiskey lullaby! (L) 


Massage!

På grund av ökat intresse så höjs priset till 100kr. Men fortfarande förhandlingsbart. Massagetid obestämd beroende på önskemål. Helkroppsmassage osv.. Ni når mig på 070-5175679. Eller [email protected]


 

Piece of my heart!

Idag skiner solen och det är typ -20 här hemma. Broder och flickvännen är ute med skotern och jag sitter inne, men är lika glad för det. Har masserat mamma idag också. =) Har fått lägesraport från Tärna. -15 och skinande sol. Är lite avundsjuk, skulle vara skönt att vara där och köra skoter med älsklingen. Men ihelgen är det hemma helg. ;) Har funderat lite på det här med mig och mina inkomster. Det går inte riktigt ihop att leva på studiebidrag och samtidigt pendla varranan helg till tärna, så nu måste jag komma på nya affärs idéer.
Och här har jag en.
Jag funderar på att erbjuda massage för en förhandlingsbar liten summa. Kanske 50kr för en timmas massage? Om det är någon som är sugen är det bara att höra av sig på 070-5175679 eller skriva här på datorn. 

 
Mitt intyg från Ostvik massageteam.

Nu ska jag se om jag hittar någon bra film. Och ikväll blir det party med lite folk. =)


Haade!


Free fallin!

Igår hämtade jag hem min käre bror med flickvän på flyget kl 00.00, men skotere och pulka. =) Det var en överskning för mamma som uppskattades. Idag har jag haft en lektion på skolan och nu är jag hemma igen. Men strax bär det av för att överaska mormor med broder osv. =) Så nu ska jag åka. Skriver mer sen ikväll.



Puss!


A thing to remember!

Ja, det blev en skön och låång promenad upp till bureberget men semla och cola var det värt. =) Sen blev den den kortare vägen ner, genom backen. Vi åkte på rumpan en bit ner, det var roligt. Man kanske måste åka dit nån gång och åka madrass osv. =) Idag smids också planer, Det gillas! Men nu ska jag se One tree hill! Sen så blev det ändringar i schemat, till det bättre. =) Börjar kl 1 istället för vid 11.50. =) Det blir Frigg showen! Det gillas!


Saknar min kärlek!

Men nu som sagt ska jag se One tree hill! =)

FetTisdag!

Mina planer under dagen har inte riktigt gått som det var planerat. Men det är tur att vissa har bra idéer att komma med. Josefina gav förslag på att ta en promenad upp till Bureberget och fika. Det tycker jag var en väldigt bra idé och det blir nog det vettigaste jag har gjort idag. Mer sånna förslag gott folk. =D


Nä nu tror jag allt att jag ska börja klä på mig och åka snart. =)
Hoppas ni får en god fortsättning på kvällen och äter många goda semlor!
Puss!


Miss you love!

En dag som denna, när man är ledig och inte lust med något, då saknar jag Ossie! Det är så frukansvärt tomt utan min lille bubbe....

















Love that never dies! (L)

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar. /Nalle Puh

Idag är jag ledig. Som alla andra Tisdagar, men ska skriva klart och förbereda för min redovisning i morgon om hårfönar...Skratta du, men det är sant. "En makalösmanick" Sen så har jag min första träff med tjejen som jag är kontaktperson till, idag klockan 15.00. Det blir nog kanon. Fettisdag idag också! Så har man tur så kanske man får en semla idag. (L) Har inte så mycket annat att skiva. Blir nog promenad med Josefina och Erika ikväll, det gillas. =) Nä nu måste jag börja plugga!


ibland så längtar jag så mycket "hem."
Hade!


Alla hjärtans dag!

Just i detta nu är klockan 00.06, varför sitter jag då och bloggar..(?).. Det är en väldigt bra fråga. Är nyss hem kommen från bio, vi såg valentines day. En rekomendation är att inte välja att gå och se den just på alla hjärtans dag, och kanske inte ensam och singel, eftersom att jag, som då har en pojkvän (som är väldens bäst) tyckte att det var lite jobbigt för jag började sakna honom mer än vad jag redan gjorde.. Det tror jag mina singel kompisar kan intyga att det är lite små jobbigt att se att alla får någon att pussas med innan slutet. MEN vi fick oss ändå några riktigt sköna skratt, vilket var ett stort Plusssss! =) Av denna film kan jag bara säga att jag känner hur lyckligt lottad jag är som har någon att lägga ner all min kärlek och energi på, men jag tror starkt på det att alla har sin kärlek där ute, man får bara inte ge upp hoppet och ha tålamod! Det kommer, jag lovar!



Nu ska jag försöka somna utan bubben..... Sov gott! Puss

Helg!

Fredag var det skola, möte för kontaktperson och sen blev det waynes med brudarna. Det var väldigt mysigt att träffa alla igen.


        


Lördag så var jag och Anders på stan, sen blev det en promenad med Tobbe ute i det fina väderet. =)


     

Idag har vi varit nere vid bastun och ätit lunch och kört lite skoter. Skjutsat Tobbe på bobb osv.
Bilder kommer senare..
Sen ikväll blir det då bio med brudarna ikväll. =)

Puss!



Stupid in Love!

Skoldagen gick snabbt förbi idag, sen blev det goo middag hos mormor. Bara hon och jag, det var länge sen. Vi hade i alla fall väldigt mysigt, jag älskar min mormor och hennes underbara mat! =) Mötet om kontaktperson gick som en dans idag också. Känns väldigt skönt att det ska dra igång nu, första träffen är på tisdag och jag längtar typ, (lite sjukt) Som ellan garanterat hade skrivit. Mamma har bakat bullar idag också...muumms! <3
Ellan komme förbi och åt några med mig. =) Vi har också bokat fem bio biljetter till VALENTINES DAY! Det blir stor myss med flickorn på söndag. =) Imorgon blir det skola mellan 10.55-12.10, sen blir det Waynes med världens bästa flickor. =) Sen kommer bubben på fredag kväll också! =) Sen lördag blir det staan och köpa massa grejor till huset sen mys hos pella med gooa folk! Detta gillas starkt! Helgen kommer garanterat bli kanon! Hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer att ha. =)


The girls! <3



Puss!

What if I never knovn you?!

Försökte blogga igår..men det gick väldigt dåligt..jag blev väldigt arg sen gav jag upp. Nu är vi tillbaka till att jag sitter och stör mig på att folk inte uppdaterar deras bloggar, fast att jag vet att jag inte gjort det själv... Har egentligen inte så mycket att skriva om idag men...det kan ju vara lite kul ändå.(?) Idag har jag och Erika varit och gymmat för första gången tillsammans, väldigt trevligt måste jag säga, har saknat den flickan om jag ska vara ärlig. SÅ det gillas starkt! Nu är det bara att ta sig i kragen och jobba vidare. Onsdagar är i alla fall inbokade för träning, med henne till en början. Sen ska vi försöka "spontan" bestämma när vi ska åka och träna. Vi kom överens om att det är väldigt bra att ha en bestämd dag då vi MÅSTE träna. =)
Imorgon så är det nu bestämt i alla fall efter många om och men, att det blir möte om kontcktperson. Ska träffa tjejen som jag ska vara med i morgon, vilket känns väldigt kul. =) Så önska mig lycka till.


Är han inte sötast i världen, så säg!
Puss

Nä nu måste jag sova.
Hade!


You raise me up!

Helgen har varit helt underbar! Skoterkörning, besök av Johan och har även "besökigt" han och hans sällskap i Hemavan, väldigt trevligt. =) Sen att min hem resa blev som den alltid lyckas bli, längre än vad den egentligen ska ta. Men idag tog det faktiskt bara åtta timmar att ta sig hem. Peppar peppar! Tur att jag flyttar snart! Är så less på att hålla på att pendla! Men jag fick glada besked med posten i dag i alla fall. Luleå tekniska universitetet skickade ut en katalog om högskoleutbildningar, och jag har hittat den jag vill läsa. Lärare, för verksamhet i förskola och förskoleklass - DISTANS! =) Detta gillas väldigt starkt efter som att jag tvivlar starkt på att den utbildningen kommer att erbjudas här i skellefteå till hösten. Så nu är det bara att söka och hoppas på det bästa. Känns riktigt kul och spännande.





Ikväll övertalade Elin mig att följa med henne på Core. Hon trodde att jag skulle få fnatt och vara förbannad. Men jag kan stolt meddela att det gick riktigt bra. Jag gick för Guldet och fortsatte med hårda övningar när vi hade börjat att stretcha....Vissa är ju mer engagerade än andra. ;)  Hahah, nämen det var kul. Det var början på mitt nya liv som Ellan fick inviga ikväll. Nu ska jag, Sara Wiklund ta tag i sin träning och faktiskt börja köra på riktigt och hon som ska hjälpa mig att driva mig framåt är min trogne kompanjon Erika Fahlgren Rhenman! Detta gillas!
Imorgon är jag ledig, men måste skriva engelska uppsatts och en analys på en redovisning som vi ska ha på Onsdag.


älskar dig mer än livet! <3

Sovgott!


I wanna grow old with you Love!

Imorgon så är det bestämt efter många om och men att jag åker upp till Tärna, vilket som känns ganska bra. Älsklingen fyller 22år i morgon så det är ju trotts allt hans helg, så han fick bestämma hur det skulle bli. Ska bli skönt att få vara i hans famn igen! <3 Men det blir nog än fart fylld helg ändå, efter som att det är student skii i helgen. Johan är där med en massa kompisar så Anders har lovat Johan att han ska vara och åka med han en hel dag i backen. Jag måste nog säga nej till den chansen. Jag är inte riktigt så mycket för det här med att åka i fullfart utför en jätte brant backe....Bland det värsta jag vet, av dom roligare sakerna som är tråkiga...om ni förstår...? Samtidigt som det är kul så är det väldigt obehagligt! Kalla mig feg men så är det....Anders kommentar när jag sa att jag tyckte det var läskigt.. "...Jaha, men jag trodde....jag trodde inte att du var så...Ni har väl skidbackar nere i Skellefteå också?" Jag gillar skoterkörningen mycket mer! Fast att det är obehagligt ibland då också när man kör uppe på fjället osv. Men det är en helt annan sak. Aja, jag åker i alla fall som sagt i morgon så ni må då hade!


Jag älskar dig! Puss

Andra Februari Tvåtusentio!

Nu har jag sett One tree hill. Det är så fruktansvärt bra! Me love it! <3
Idag har jag också skickat iväg ett mail till en kvinna i Tärna, som en lite jobbansökan till sommaren. Det ska bli spännande att se vad man får för svar på det. :P Nä nu ska jag sova, måste få mig upp så att jag hinner duscha och åka och tanka bilen i Bureå. Jag har typ...kanske.. glömt att tanka den ordentligt. :P



Sovgott!

Latmaskar blir inte piggare av att ligga i soffan har jag märkt!

Idag har jag varit ledig hela dagen. Hade planerat att vara duktig och ta tag i mitt plugg och gå en promenad. Ingen promenad blev det, för när jag tittade ut genom fönstret så tog latmasken över och sa "nej inte behövere du gå ut idag sara." Men jag var ut och skottade lite snö i alla fall. Det öser ju bara ner. Jag tycker att snön ska komma i Tärna i stället så att vi kan köra mycket skoter till påsk. Jag har haft besök av Annica idag, det ble¨v fika och lite mys snack. Sen fick hon sitta och njuta en stund vid datorn medans jag fortsatte att plugga. Jag tycker det är jätte svårt att plugga på sånt som jag förstår men när man måste läsa igenom allt tusen gånger för att försöka minnas alla ord och deras betydelse. Inflation, Deflation, Moms, Deprecering, Stagflation.........Allt detta och mycket mer snurrar runt i min skalle och jag blir inte riktigt klok på alla dessa ord. Min Samhällslärare är övertygad om att jag ligger på VG och ännu mer övertygad att det kommer att gå jätte bra på det här provet......Känn ingen press men nu är det bara att spika provet som är kvar, då blir hon nog nöjd...åå jag hatar det här! Men...det är väl bara att traggla igenom allt det här!


Nu för att prata om något lite roligare så har jag bestämt mig för att det är dags för latmasken Sara Wiklund att ta tag i sitt liv och börja träna och bli piggare. Men jag har kommit fram till att jag måste få med mig nån att träna med, annars är det lika bra att jag ger upp redan nu. Jag har mina planer och får se vad det blir av allt det. Får se om jag tar mig själv i kragen och går en sväng ikväll... Jo det måste jag göra!! Det SKA jag gör! Så det så!



Hoppas ni får en snöig men trevlig kväll
Hade

Somebody needs you! 1/2 -10

Måndag idag och trotts det så känns det som att det är fredag. Dagen har känts väldigt bra! Och det gör den än...men jag saknar bubben, och hade det varit fredag idag hade jag fått träffa han ikväll, men så är ju inte fallet.
Men i alla fall, dagen började med sovmorgon till 11.50, vilket är underbart en måndag när man nu också har bil. =) På väg till skolan får jag ett samtal, på telefonen står det "kommun växeln" Jag tänker, kan det vara att dom ringer om jobb, nu när jag ändast har väntat i några månader på att höra att dom ens söker nån person åt mig? :P Det var i alla fall så att dom ringde angående min anmälan om att bli kontacktperson. Nu har dom hittat en tjej som förhoppningsvis ska passa mig, så kl15 på fredag så har jag möte med dom uppe på kommunen. Det känns jätte kul och jag kan ju inte ljuga och säga att jag tackar nej till pengarna. Det kom som ett stjärnskott från himelen, kunde inte passat bättre. =)

Idag har jag och Ida också kört igång med vårat projektarbete, som är en matlagningskurs för funktionshindrade. Vi träffa fyra stycken personer som bor på gruppboende, som idag startade upp sin första träff med oss. Det var jätte kul, vi bakade lite bröd  och pratade om vad vi ska göra framöver osv. Vi ska ha 5 träffar sammanlagt och dom var väldigt gulliga och trevliga. Så nu börjara livet ordna upp sig. =)
Imorgon är jag ledig, men det blir till att plugga ekonomi och jobba lite med projektarbetet. Men det är alltid skönt att kunna sova lite extra länge. =)

Lillskrutten! Saknar dig tosse! <3
Hade!


RSS 2.0