Utvärdering

"snart" är lillebror tremånader och de är dags att utvärdera livet lite. Måste säga att dagarna springer fram rätt lätt ändå. Stellan får må bra och är väldigt nöjd för det mesta. Lilly och Vilhelm är väldigt duktig på att leka och fixa åt sig själva och Hilda är en mycket bestämd dam som hakar på sins storasyskon men är också väldigt duktig på att roa sig själv. Men de som känns är ju precis som alltid de här med tiden och att hinna allt man tänkt. Bara morgonbestyren när alla ska ha frukost, kläder, borsta tänderna osv. Allt tar väldigt mycket längre tid och ibland så känns de som en evighet innan man kan sätta sig och dricka morgonkaffet.



Annars känns allt ganska självklart och "som vanligt" våran älskade Stellan har en sån självklar plats i den här familjen och ingen är stoltare än storebror Vilhelm så är så glad i lillebror och vill fortfarande vara med och byta blöja, pussa och vyssa. 


Sen ska man inte sticka under stolen att nätterna finns de mer att önska av. Stellan sover väldigt bra men just nu har både Hilda och Vilhelm väldigt oroliga nätter med mycket drömmar och då blir de lite hela havet stormar men vi hoppas på att de snart ska vända. 
Vissa mornar är man rätt sliten. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0