Tjugoandra september

Idag har Lilly och Anders varit i Lycksele där Lilly skulle träffa Logoped. Så jag har myst med resten av unghopen hemma själv.

Vilhelm var på ett riktigt myshumör i början av dagen och när Hilda skulle sova följde han med ut på promenad
 Han ville köra lillebrors vagn och oj så stor han kändes helt plötsligt. Han har börjat lägga svårare pussel, bygger tågbanor som knappt jag skulle kunna bygga och duplo byggandet blir mer och mer avancerat. Även hans städning börjar vara väldigt tillfredsställande för mamman. Han är så himmelens duktig den grabben. 

När Hilda sen somnade fick han rita bana och köra med lastbilen
Men sen när Hilda vaknat då började tjatet om när storasyster skulle komma hem. Han hatar när han känner att han missar något, spelar ingen roll om de är hemmavid eller borta så blir han rastlös och nyfiken. 
Han fick feber i söndags men den gick över fort så nu är de lite snuva och hosta som är kvar. 

Anders ska följa Hilda och försöka fortsätta inskolningen av henne imorgon så nu håller vi tummarna att hon håller sig frisk ett tag. 

Och lilla Stellan verkar börja fundera på tänder, dreglar massor, händerna konstant i munnen och sover lite sämre. Men ändå inte alls mycke gnällig så vi får se vad de ska bli av det men dom andra fick tänder vid tre månader så de bör ju ska komma snart. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0