2019

De här året kan bäst summeras som ett bygg och familje år.

Anders drog igång med att ställa väggar på våran utbyggnad i början av April sen har han arbetat med utbyggnaden till och från, ibland mer intensivt och ibland nästan ingenting. 







Bild i groventren mot barnens rum. 















Men de är helt sjukt vad han åstadkommit under den korta tiden ändå. Inte ens ett helt år har gått sen han ställde ytterväggarna och idag leker barnen för fullt i våran nya stora hall. Lillys rum är i de stora hela klart, trapphålet är upp sågat och trappen står på plats. Vilhelms rum förbereds just nu för tapetsering. Hela nedervåningen är alltså öppnad och ihopbyggd med den nya delen. De är så häftigt och nästan svårt att greppa. Han har varit så otroligt duktig och även om de varit stressigt/slitsamt så har de ändå i det stora hela gått bra. Nu är de ju mycket arbete kvar då vi inte börjat med övervåningen än men de bästa där är att de inte är någon brådska alls. 

Så av förklarliga skäl så har vi inte haft tid eller riktigt kunnat bjuda upp vänner och så som vi gjort i vanliga fall men prioriteringen har helt klart legat på att få så mycket tid som möjligt till huset. Barnen har kunnat vara med på ett hörn när Anders byggt iprencip hela vägen så dom har nog inte märkt någon större skillnad och Anders har mest timmar på huset när barnen somnat. 

Men trotts all den tid som gått till huset har jag och barnen varit iväg på "lång" resor till Sjöbotten mer än något annat år nästan. 





Anders plöjde och vi gjorde oss vårat alldeles egna potatisland. 


Barnen  fick bygga sig sin egna lilla koja som är i inredningsfasen just nu. 






Hilda gick från att endast krypa till att bli en alldeles egen stor person som röjer fram och håller oss sysselsatta. 


Vi tog oss iväg på våran första riktiga raggarträff hela familjen. 































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0