Tolfte november

I onsdags kväll efter barnen varit på skidgympa blev Vilhelm askgrå, kallsvettig och illamående. När han kom hem spydde han och vi var säker på att de var magsjuka. Han hade kramper i magen på natten men på dagarna var de fullrulle och han mådde som vanligt. 
Fredagen kom och ingen fler i familjen hade åkt dit och när han nu fick behålla all mat och må bra på dagarna så uteslöt vi magsjuka och vi tror mer på att han var förstoppad. Mamma, pappa och gammelmormor skulle komma upp men då vi ändå var rädda att de var magsjuka fick gammelmormor stanna hemma.

Tack och lov så började han må bättre även på natten mot söndagen då vi började "bahandla" som förstoppning i stället så nu hoppas vi på att magen ska ha kommit igång så pass att han får må bra. 

De var i alla fall väldigt skönt att mor och far kom upp och gjorde oss sällskap. Anders fick hjälp att isolera på nedervåningen i utbyggnaden och jag fick lite avlastning med barnen och tid att vila ikapp.  En helg som började oroligt men som slutade väldigt bra. 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0