Sovläget

Nu efter att Lilly har legat på en madrass i Vilhelms rum i några dagar i hopp om att dom ska få lite bättre nätter så har vi möblerat om och våningssängen från "hundhuset" har nu fått flytta in i vilhelms rum. Vilket nu betyder att sovrummet på övervåningen är numera bägge barnens rum och sovrummet nere blir åter igen gästrum/tv-rum. 

(null)
Anledningen till de är att vi hoppas nu när dom lägger sig samtidigt att de för de första ska bli lättare att natta dom när man är ensam med alla barnen men också framför allt att dom ska känna en trygghet i att ha varandra och kanske börja sova lite bättre. 
(null)
Första natten är nu gjord och barnen är väldigt nöjda med den nya sängen så nu återstår de bara att se om sömnen blir bättre för självaste läggningen går galant! 

___________
Annars så hade Hilda sin första långa vaken tid nu i natt, hon vakna kl 03.00 sen ville hon inte sova längre. Hon har fortfarande stökigt med bajsningen så tror de är magen som stör, så vi gick ner i köket och gjorde lite eld i kaminen så Anders skulle få goa och varma jaktkläder att krypa ner i och hon kämpade på lite i gymmet sen la vi oss igen och hon somnade vid 04.30 och Vilhelm tog morgon kl 6. 
(null)

(null)

Dom stora har varit på förskolan och jag har försökt helgstäda och fixa mer mys kring deras säng.  Nu väntar vi på att höra nått från jägarna sen blir de någon typ av middag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0