Besök

Maj månad har än så länge varit väldigt fullspäckad vilket är riktigt kul men/och tiden flyger iväg och snart ska sommaren (?) vara här. Nån stackars solig dag har vi haft men inte mycket till värme att skryta med. Lika som i hela Sverige? 


Moster Anna och Mikael kom upp till deras stuga i klippen och hade då med sig mormor då vi fick äran att ha henne här några dagar (till barnens stora lycka! ) och umgås med dom i stugan en dag också. Riktigt trevligt! Sen packade vi iväg dom och bara en dag senare kom mor och far hit! Vi har verkligen haft en bra helg. Lördagen var soligoch varm så vi åt lunch ute och var ute som hela förmiddagen. 

Nu frågar Lilly vem som kommer nästa gång och när mormor och morfar ska komma tillbaka. Någon som varit väldigt bortskämd med en hel del uppmärksamhet sista tiden. 


Idag njuter vi i solen men håller i oss hårt för vinden. Barnen har blivit så duktiga på att leka och roa sig själva ute så jag behöver bara haka på. Nu sover dom och jag passar på att dricka kaffe i solen! 

Förövrigt så inser vi att vi börjar ha en stortjej här hemma som pratar nonstop dessutom! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0