Att bo på vischan i fjällen

Imorse innan jag och Vilhelm klev upp ur sängen 5.30 så hörde vi en fågel som helt frenetiskt försökte ta sig in genom fönstret? Hmm, den mådde kanske inte riktigt så "prima ballerina?" 

Sen så ser vi från de stora fönstret på övervåningen att de är en skock renar på cirkus tio stycken som går och betar för fullt. Tur att Nikita sov i vardagsrummet så vi slapp en massa hundskall och en panikväckt storasyster! 
De är verkligen fullt upp för Nikita så här års här hemma. Fåglar, renar, älgar, harar och även räven drar en lov över gården till och från. 

Lilly gillar inte när älg och ren kommer upp på gården men Vilhelm blir helt till sig av lycka och vill springa fram och klappa dom. Nu har han också tagit efter hunden och små skäller på djuren så fort han ser dom. 




Annars då? Jo alltså de är bra med oss och vardagen rullar på. Lilly sover som en prinsessa, kanske möjligtvis att hon skulle kunnat få sova lite längre men de är då bara om man skulle säga nått om de. 
Vilhelm däremot är precis som sin syster var i den åldern, eller nu tog jag i, han sover ändå mycket bättre än vad hon gjorde. Han vaknar inte och är ledsen på samma sätt som hon var men han sover dock väldigt oroligt och vaknar mellan 2-4 ggr per natt. 
Anders mamma sa till oss när Lilly var liten att de kommer att dröja ungefär tills hon är tre år innan hon kommer att börja sova bra (Anders och hans syskon var tydligen likadana och dom började sova vid tre års ålder) och de stämde ganska bra på Lilly hon var kring två och ett halvt år när hon började sova hela nätter. Trösten i det får väl bli att Vilhelm kanske också börjar sova hela nätter om drygt ett år! 

uppklädda för att åka på dop! 

och jag har äntligen varit till frissan! Oj så välbehövligt och helt underbart att bli så bortskämd som man blir när man är hos världens bästa frisör Sandra! 


Kommentarer
Postat av: Sansra

Va bra att du länkat från instagram. Då hittar jag hit🖒🖒 älskar kortet det översta på lilly och Vilhelm😍 kan du skicka den bilden till mig?

Svar: Oj hade inte sett den här kommentaren. Måste bara fråga vem du är ? Sandra Östhagen? 🤔
Sara Kolbengtsson

2017-08-12 @ 22:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0