Jul historien

De började med magsjuka i Skellefteå så vi bestämde oss att åka ner dit senare en planerat. Världens bästa morfar bestämmer sig för att köra upp på tisdagen så han kunde ta med mig och barnen ner på onsdagen eftersom Anders fortfarande jobbade veckan ut. 
Vi åker på onsdag morgon och bilen bestämmer sig för att dö mellan Sorsele och Arvidsjaur. Vi ringer bärgare som tar oss till Arvidsjaur på Bilbolaget som efter lite fixande och trixande kollar upp bilen och de är bränslepumpen som gått sönder och dom måste beställa en ny. Vi fördriver tid tills mormor kunde komma från Skellefteå och hämta hem oss.
(null)

(null)

Väl hemma i sjöbotten får vi fina dagar tillsammans och moster och Hennie kommer på torsdagsmorgonen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Sen gör vi alla försök att undvika magsjukesmittor så vi är bara hemma och njuter. Lördag morgon kommer Anders ner och vi får en väldigt trevlig dag på lördagen då vi käkar gott, umgås och spelar spel närmaste familjen. 
(null)

(null)

Så kommer julafton och den startar så bra med glada och ivriga barn. 
(null)

Och just innan våra gäster skulle komma så spyr Vilhelm och blir lite lätt spak men bara en liten stund sen är de full fart igen. 
Senare spyr han en gång till och jag är livrädd att han ska bli så pass hänig att han inte ska orka med paket och alla roliga grejer. Men han kämpar tappert och julafton blir underbar för barnen som fick väldigt mycket fina julklappar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Juldagen kommer och Vilhelm är relativt pigg så vi dolar på och på kvällen förbereder vi inför hemfärd morgonen efter.  Men natten till tisdagen börjar Anders spy. Så vi blir kvar och Anders vilar hela dagen och vi andra leker med barnen. Natten till onsdag börjar jag spy och blir liggande och Vilhelm får 40 graders feber. Piggar på mig rätt fort och vi bestämmer oss för att köra hem torsdagmorgon TIDIGT. Natten till torsdagen börjar Lilly spy men är en tapper glad stjärna och fäller inte en tår trotts att hon spyr. Så vi packar in oss i bilen med spypåsar och åker hem. Våra barn är helt fantastiska och trotts hög feber och magsjuka tar vi oss hem. Lilly piggar på sig väldigt fort medan Vilhelm var inne på sin tredje dag med 40 gradig feber och vi började misströsta då han varit så sliten och inte sovit just alls på nätterna. 

Idag verkar de som att allt håller på att vända. Alla är helt friskförklarade från magsjukan idag kl 10 och Vilhelms feber verkar borta. Så nu är de återhämtning och försöka få han att vilja äta lite. Förhoppningsvis får vi möjligheten att fira in de nya året med friska, glada barn som sover på nätterna igen. 


(null)
Avslutar detta väldigt långa inlägg med ett collage av mina mest gillade bilder på Instagram 2017, de har trotts allt varit ett väldigt bra år så nu ser vi framemot väldigt många spännande, roliga, jobbiga, krävande, tålamodsprövande, utvecklande och helt underbara utmaningar med min fina familj som ju faktiskt blir fler 2018! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0