Tänder från hell!!

Ja alltså Lilly har verkligen inte haft de lätt när tänderna har kommit fram. Nu har vi under två veckors tid haft sömnlösa nätter för hon har bara legat och gnytt och skruvat på sig. Aptiten har heller inte varit på topp (vilket den inte är i vanliga fall heller men den har varit än sämre.) 
Detta har ju då gjort att man grubblar ihjäl sig som förälder på vad som kan vara fel. 


Svaret på våra misstankar fick vi i onsdags när hon började dregla som en öppen vattenkran och en mini bit av ena yttre hörntanden kom fram. På kvällen kom även 39 graders feber. Torsdagen var tung och febern låg kring 40 grader. Idag har febern tack och lov gått ner och idag på dan var hon feber fri så vi får se hur natten blir. Tanden har ännu lång väg att vandra genom tandköttet. Det knepiga med detta är att de inte alltid är samma "symtom" och tecken så man kan inte vara riktigt säker på vad de är som är fel....


Önskar bara att jag kunde ta bort det onda och göra allt bra! Nu håller vi tummarna att dom stackars 3 och en halv tand hon har kvar att få får komma fort och smärtfritt så vi gjort bort allt sånt tills den nya lilla kommer. Sen önskar jag för mitt liv att pyret i magen ska slippa dessa tänder från hell!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0