så som i himlen så och på jorden, var de inte så vi sa...

Anders har varit hemma sjuk hela veckan i nått märkligt förkylningsvirus. Fast än vi mest jagat i säng han och tvingat han till vila så är de väldigt mysigt att ha han hemma. Märks på Lilly väldigt tydligt också när hon går runt och ropar "pappa, pappa" hela tiden. 
Hon kämpar fortfarande på med sin tandvärk och de värker så väldigt i föräldrahjärtat när man ser hur ont hon har. Men som tur är så har vi en liten krigare och det är inte mycket ledsna miner på dagarna utan de är just när hon ska försöka sova som de blir jobbigt.... 


Anders började prata om att de nästan kändes som december nu och vi konstaterade så mysigt de hade varit att få äta en mysfrukost med glögg och annat gott och se på nån mysig julkalender. Men fortare än vi vet ordet av det så är vi nog där.


De börjar dessutom kännas som att vi har läget hyfsat under kontroll inför att den nya familjemedlemen ska komma. Det mesta är på "sin plats" redan och det som inte är det är kommande små pysselprojekt den kommande tiden. Än så länge har vi ju tid kvar, idag exakt 76 dagar tills beräknat datum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0