niomånader

Ja nu har våran lilla tjej blivit hela niomånader i söndags. De är full fart på krypandet och nu gäller det att hålla undan alla små grejer som kan komma in i munnen, sladdar, HUNDMAT och allt annat som är mega spännande. Står och går gör hon med stöd och ytterst korta "ståpass " själv. Go och glad för det mesta och ammar för det mesta bara just när hon ska somna. (alltså nästan inge nattamning)! Underbart skönt och nätterna börjar gå mycke bättre men fortfarande väldigt ojämnt. Just nu är de storlek 74 som gäller. 




Annars då, jo vi har landat efter veckan i Sjöbotten och håller nu på att ladda upp inför påsken. För på torsdag börjar de ramla in folk hit hem till oss men också ca 14pers som ska bo i byagården. Håller tummarna för fint väder och glada barn. 

Igår var jag och Lilly in till Hemavan och lunchade med gudmor Sandra, väldigt trevligt och välbehövligt.  Sen åkte jag till Tärna för att påskhandla (så fruktansvärt mycket folk på Ica i Hemavan)  sen en snabbsväng förbi hos Ulrika. Väl hemma hann vi också med lek med kusinerna och faster som är här uppe. 


Nä nu ska jag försöka fortsätta med städningen innan Lilly vaknar.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0