julen.

Julen spenderades som sagt nere i Skellefteå och blev väldigt lyckad. Trotts dåligt väder före och efter så fick vi en vit julafton.  
 
 
Vi hann umgås med släkt och vänner, äta massa mat, spela spel och bara vara. Helt underbart. Självaste julafton gick väldigt smidigt och bra och enda gången Lilly grät var när tomten kom, annars var det bara glada miner.
 
 
Jag och Anders fick oss lite egentid på lördagen och passade på att gå ut och äta och se på bio. "En man som heter Ove", vi har lyssnat på den på ljudbok så de var kul att se filmen. Betyget blev helt klart sevärd. 
 
 
 
 
 
Nu är vi hemma i Tärnamo igen och laddar batterierna för fullt inför den lillas nedkomst. Just nu ligger jag väldigt lågt och Anders drar det tunga lasset tills vi kommit över på det nya året. Sen blir det till att börja leva som vanligt igen. Oron för att de ska bli nu i slutet av december gnager ändå lite i bakhuvudet.  Bättre att ta de lungt nån extra dag, men sen så kommer nog den lilla när den kommer, då är de nog bara att försöka hänga med. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0