7 december

I tisdags så fick Lilly femmånaders spruta. Hon var så duktig och jag trodde vi skulle klara oss undan feber men så blev de inte. Onsdagen spenderade Lilly sovandes i min famn hela dagen med feber. Torsdagen var allt som vanligt igen men då på kvällen var de en dam som hade väldigt gasig mage och sov väldigt oroligt och de har fortsatt hela helgen. Får se hur de blir inatt. De gör mig inget att hon är grinig och inte vill sova ordentligt någon natt för så kan de ju va ibland, men när man inte är så begrip varför hon mår som hon gör så blir man så frustrerad och maktlös! Älskade lilla barn! de bästa som finns är när hon ler, då vet man att just den stunden är allt bra. 
Lilly somnade i pappas famn efter sprutan. 

Annars då? Jo världens bästa man/pappa har byggt en sparklåda. Jättefin blev den så nu kan vi ut och färdas utan några problem. 
Inatt håller vi tummarna att Lilly får sova ostört!

Lite mera snö kom de i helgen också. 

 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Det är inte så dumt med en egen snickare i familjen..... Att bygga en egen sparklåda till prinsessan - det är inte dåligt det.... Hoppas att febern och magen ger med sig och att ni har det bra i julstöket/ Kram från farmor

2014-12-08 @ 13:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0