Okt. 30, 2011

Hade lång helg enligt schema, skulle varit ledig fredag lördag och söndag. Fredagen var jag och Marie och hälsade på hos Sandra och bebismyste sen ringde bemanningen och frågade om jag kunde jobba lördag förmiddag och självklart försöker jag vara duktig och snäll så jag ställde upp. Till min förvåning var det inte på Vikbacka utan på Granhöjden, där jag aldrig varit förut. Men det gick bra att bli inkastad på ett nytt jobb så jag är väldigt nöjd. Sen igår kväll så bjöd vi Ulrika och Tony på middag. (Anders kollega och hans fru.) Väldigt trevligt och gott sen så hade vi ju äran att få ha "kvar" dom en extra timme i och med att klockan ställdes om inatt. Hoppas vi får chansen att göra om en trevlig middag. Känns bara att man var uppe länge igår när jag jobbade morgon först så idag är det segt.. Anders är som vanligt ute och är duktig men jag har bestämt att jag får ligga i soffan idag tills det blir till att promenera med Nikita.


Sandra och Peters lillprins!


I miss you darling!

Idag var det jobb 7-14. När jag åkte till jobbet var det tjock dimma och sikten väldigt dålig och dimman har legat tjock hela dagen...inge vidare inspererande väder. Anders jobbade över så jag och Nikita blev bjudna på middag hos Rigmor och Stellan. Fisk och potatismos med chokladpudding till efterätt och Nikita fick nykokat kött. Vi är "inte alls" bortskämda! Väldigt skönt att ha någon som skämmer bort en ibland när mamma är så långt bort. Nu ligger Nikita i mitt knä och snarkar som aldrig förr. Imorgon bär det av med Nikita till veterinären för att kolla upp varför hon kliar sig frenetiskt hela tiden sen blir det jobb 12-21,15. Nu blir det slapp framför tvn och invänta att Anders ska komma hem.

Saknar min bästa vän!

 




älskar dig vännen!


Ute i snön!

Idag har Anders som vanligt jobbat på utomhus och varit duktig. Men jag har faktisk också varit duktig idag. När jag väl fick mig ut. Men storstädat gården inför vintern har jag faktiskt gjort! Anders är ganska taktisk, han vet att jag är svår flörtad till att vara duktig men idag visste han precis hur han skulle få fart på mig....Vi hämtade sexhjulingen så jag har fått köra hjulingenhela dagen. Så det var inte svårare än så, ge mig en rolig leksak att köra omkring med. Har lastat på skrot kört bort till olika bodar och eldningshögar. Sen så har vi hunnit bjuda Anders farmor och farfar och pappa på kladdkaka och kaffe. Men nu ska jag börja på maten och invänta att Anders ska tycka det är mörkt nog ute för att tillåta sig själv att gå in. Glömde säga att den mesta snön försvann där mitt på dagen eftersom att vi haft soligt och fint hela dagen. Med blandade kännslor fick jag erkänna att det är ett tag kvar till jul...


Det är bara du som kan få mig att le i alla lägen!


Kärlek som inte behöver ord!
Puss!

Vi ser det snöar

Ja inatt har snön kommit och den ligger kvar på marken. När jag gick ut med Nikita i morse vid 8 kunde jag inte låta bli att kasta några snöbollar! Det är världens kramsnö och jag har fått en enorm längtan till jul och tills man får börja julpynta och spela julmusik. Försökte lite smidigt spela lite julmusik till frukostren i morse men där gick gränsen och Anders sa bestämt NEJ, så jag måste nog vänta ett litet tag till. Kul känns det i alla fall att snön har kommit och jag hoppas att den vill stanna nu. Är så trött på att det är så grått och mörkt och dess utom är jag less på lersörjan som skitar ner min bil hela tiden. Nu när jag har en nybil vill jag ju inte köra i en massa lerpölar!





Ne nu ska jag gå ut till min kära man som jobbar och slite som vanligt. Nu ska det sista städas bort från gården så det kan bli vinter på riktigt. Hoppas ni får en toppen dag för det har jag tänkt ha, för jag kan nästan äta och tugga utan problem idag! Kanske till och med blir lite vin ikväll om jag inte behöver ta medicinen? Hmm. kanske kanske...


Sen så ska jag faktiskt beställa nya julgardiner till köket och en fin vaxduk till jul!
Det kan behövas när det nu ska bli stor julfirande för första gången i vårat hus i år! *Längtar!* 

Hemma i tärnamo.

Ja blev ju så att jag åkte hem igår. Gick bra att köra förutom sistabiten som blev väldigt tung. Trött sen det ända jag hade ätit på dagen var ett glas nyponsoppa och några skedar yoghurt. Men jag ska verkligen inte klada för jag har ingen direkt smärta i munnen. Mer bara det att det är svårt att äta och gapa för jag är så svullen. Men idag har svullnaden gått ner ganska mycket och det är lättare att gapa så nu har jag fått i mig lite macka och risifrutti. Sjukanmälde mig från jobbet idag, känns inte så bra att åka på jobbet när man inte får i sig mat och jag ligger mest bara och vilar för att slippa få ont i munnen.

Den nya bilen gick som en klocka och både jag och Anders är väldit nöjd! Nu ska jag försöka få i mig en macka till och vänta på att Anders ska komma hem.

dagen DET och Ny bil!

Ja idag är det då dags för operation. Jag har idag blivit bättre på att tänka att det ´kunde varit SÅ MYCKET värre. Så jag ber om ursäkt till dom som har det värre en mig, (vilket nog är väldigt många.)

Har ju helt glömt bort att berätta att jag och Anders har köpt en ny bil. Eller jag och pappa ska fara ikväll och göra upp affären och hämta hem bilen i och med att Anders var tvungen att åka hem och jobba. Det blir en Audi a6 -00 modell. (Kanske nått sånt? haha) Så jag har det egentligen ganska bra som ska få köra hem i en ny (bebagnad) fin bil! Är ett litet uppsving från gammvolvon jag kört tidigare.

Och inte att glömma. Världens bästa mamma Sofia fyller ju hela 29år idag! Stort grattis till henne!


Stort grattis vännen!

Visdomstand

Ja imorgon 13.00 så ska visdomstanden opereras bort. Jag sitter just nu och bara tycker synd om mig själv... Jag vill inte!! Inte alls faktiskt! Har inte lust att inte få köra hem från operationen, har inte lust att måsta äta alvedon och ipren i minst två dagar, har INTE ALLS LUST att ha ont i munnen och inte kunna äta på flera dagar!!

Som ni hör så tycker jag VÄLDIGT synd om mig själv så därför tänker jag inte skriva mer nu.
Haft det bra i Sjö i alla fall men nu börjar jag längta hem. Vill ju träffa lill bebben och åka hem till mina två hjärtan.

Grattis!

Grattis till bästa Sandra och Peter som blivit föräldrar för andra gången till en liten pojke. Tycker det är dags för dom att pallra sig hem så man får bebis mysa!! Men bebis mysandet måste nog vänta ett tag. Åker hem till Sjöbotten imorgon och kommer inte hem förän onsdag om allt blir som planerat. Ska ju som sagt operera bort en visdomstand i skellefteå på tisdag. Nä nu ska jag äta lite mer satsumas sen börja med middagen.


Hade gött!

Storebror!

Började eftermiddagen att göra middagen sen så gick jag och Anders ut för att städa upp bilen och kolla så att allt var i ordning inför besiktningen imorgon. Blev att åka till hemavan för att inhandla några små lampor. Sen fick vi besök av grannarna ÖP och Marian, väldigt trevligt! Vi fick en väldigt fin tavla av dom. Sen så ringde min underbara broder Jonas. Han kommer hit i morgon och hälsar på och stannar till lördagmorgon. Jag är överlycklig! Men nu sitter vi och trycker i oss lite Ben & Jerry´s glass innan det blir dags för sängen!


Missförstånd

Idag så åkte jag glad i hågen till jobbet, men tyvärr helt förgäves. Skulle ha jobbat 14-21,30. Men tack vare missförstånd mellan mig och bemmaningen så var det bara att vända och åka hem. Men innan jag åkte hem så hann jag med en liten fika dejt med Mia och hennes dotter Eira. Väldigt trevligt! Nu sitter jag hemma och har just läst att Tärnakören har övning nästa vecka så nu är det dags för mig att ta mig själv i örat och pallra mig dit. Önska mig lycka till. (haha)


Mysig helg!

Mamma och pappa åkte hem igår nöjda? och belåtna? Trevligt hade vi i alla fall. Fredagen blev det go fika med besök från flera ur Anders släkt på kvällen. Lördagen åkte vi ut i skogen för att pappa skulle få testa sitt nya fiskespö. Han var hel nöjd, två fina fiskar fick han. Sen så plockade Anders lite svamp och vi hade med oss sovas som vi fått av Lars-Jonas, potatis, lite sås och kaffepannan. Så go lunch ur "guds skafferi" blev det. Sen blev det stek till middag och Ove bjöd på tårta så vi firade pappas födelsedag i efterskott. Söndagen så hjälpte mamma mig att äntligen få iväg beställningen på Tackkorten och pappa hjälpte Anders att fixa elen till garaget. Sen blev det mer fika hos farmor och farfar innan det var dags för mor och far att bege sig hem. 

Här kommer bilder från utflyckten på lördagen: 














        





Imorgon är jag ledig men då bär det av med Nikita till Veterinären för vaccination.
Hon är då ny duschad nu ikväll så jag behöver inte skämmas! 


Hade!


RSS 2.0